Με πρωινή προπόνηση στο δημοτικό στάδιο Αιγίου η ομάδα μας ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Αμαλιάδας, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 25ης (και προτελευταίας) αγωνιστικής του 6ου ομίλου τής Γ΄ Εθνικής.
Αμέσως μετά την προπόνηση οι Σπυρόπουλος και Λελούδας ανακοίνωσαν την 17άδα για το παιχνίδι, από την οποία απουσιάζει ο τιμωρημένος Βλάχος. Έτσι, την αυριανή 17άδα αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές μας: Κοντογεώργος, Ανδρούτσος, Κυριακόπουλος, Μαλισσόβας, Γραμματίκας, Παπασπηλιόπουλος, Κουτρόπουλος, Σκούτας, Τζανουλίνος, Λούγκος, Τορεζάνι, Κοτσόκολος, Μπακατσέλος, Σπυρόπουλος, Πανάρετος, Κούντικ και Φουρτάδο.
Αύριο το πρωί (10.30π.μ.) οι παίκτες μας θα γευματίσουν στο παραλιακό κατάστημα του Αιγίου «Ορέστης», ιδιοκτησίας Γιώργου Τυράνη (εκ των χορηγών – υποστηρικτών τής ομάδας) και στις 12.15μ.μ. έχει προγραμματιστεί η συγκέντρωση στο δημοτικό στάδιο για τον τελευταίο φετινό εντός έδρας αγώνα, ο οποίος θα ξεκινήσει στις 2.15μ.μ.